WILKAR

http://wilkar.pl


Skuteczna nauka jazdy w Wieliczce. Zapisz się jeszcze dzisiaj i zostań profesjonalną kierowcą. Gwarantujemy zdanie egzaminu za pierwszym razem. Zapraszamy.

Ogólna ocena: 9.4 Opinii: 131

Wadowicka 12
30-415 Kraków
woj. Małopolskie

Telefon: 664 114 447
Historia ocen z 12 miesięcy
9.2
9
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
II
III
IV
V
VI
VII
VIII
IX
X
XI
XII
I
 
Dodaj opinię

Dodano: 06.03.2019 22:10 | JollyAD

Jak szukacie nauki jazdy w Wieliczce, to ta oferta jest najlepsza. Dużo słyszałem o nierzetelnych szkoleniowcach. Tu jest pełen profesjonalizm.

Dodano: 24.02.2019 19:21 | Magnet

Polecam. Sama miałam spory dylemat, jeśli chodzi o wybór nauki prawa jazdy w Wieliczce. W końcu skorzystałam z polecenia i było warto. Bezstresowo, miła atmosfera i skutecznie.

Dodano: 17.02.2019 07:46 | usek

Nie myślałam, że pójdzie tak bezproblemowo. Nie widziałam się za kółkiem. Dzięki doświadczonymi i otwartym instruktorom udało mi się zmienić nastawienie.

Dodano: 15.02.2019 16:13 | ZjadaczGłów

Polecam, bo to szczególnie dobry kurs prawa jazdy w Krakowie. Rzeczywiście każdego traktują tutaj indywidualnie.

Dodano: 09.02.2019 14:48 | Aldenir50

Zależy im na wysokiej zdawalności, więc się starają. To nie byle jaka firma. Istnieją od lat na rynku, więc starają się o renomę. Kadra instruktorów godna polecenia :)

Dodano: 05.02.2019 07:34 | Bezi22

To nauka jazdy w Krakowie, którą polecam z własnego doświadczenia. Inaczej nie pisałbym, że są skuteczną i dobrą firmą godną polecenia.

Dodano: 22.01.2019 12:31 | Nonamebrand

Idealny OSK w Wieliczce. Bardzo rzetelnie podchodzą do swojej pracy. Instruktorzy zaangażowani, ale też bardzo cierpliwi. Mogę polecić, ponieważ to nauka jazdy godna polecenia.

Dodano: 19.01.2019 19:04 | Krasny

Polecam, bo tutaj zwróciłem się po jazdy doszkalające w Krakowie. Jestem zadowolony z pomocy. Szybko znaleziono błędy, jakie popełniam. Instruktor powiedział, co mam robić i problem z głowy.

Dodano: 17.01.2019 12:29 | colourmyworld

Polecam. Sam nie wiedziałem, gdzie się udać. Teraz z perspektywy czasu cieszę się, że nie trafiłem na inny OSK w Skawinie.

Dodano: 10.01.2019 08:52 | tami.85

Cieszę się z prawka :) Szkołę polecam, bo zasługuję na dobrą ocenę. Jak chcecie skorzystać z pewnego polecenia, to tu można bez najmniejszych obaw.

Dodano: 28.12.2018 17:09 | 123qwert

To oferta kursów prawa jazdy godna polecenia. Nie mam żadnych zastrzeżeń, bo instruktorzy okazali się tutaj profesjonalistami, ale też bardzo miłymi ludźmi.

Dodano: 15.12.2018 19:17 | gregBard

Bardzo się cieszę, że właśnie tutaj kończyłem kurs. Nie mam porównania z innym OSK, ale tutaj wszystko poszło mi bez większych problemów.

Dodano: 07.12.2018 12:19 | JayDe7

Niesamowita sprawa. Zdałem !!! Jestem bardzo zadowolony no i trudni nie polecić takiego kursu na prawo jazdy. Jeśli chodzi o Kraków, to są najlepszą firmą.

Dodano: 14.11.2018 07:51 | Asd7

Oferują też jazdy doszkalające w Krakowie. Cieszę się, że mogłem skorzystać z tak jakościowej pomocy. Polecam.

Dodano: 22.10.2018 21:21 | Spirek

Atmosfera bezstresowa, a to rzeczywiście w dużej mierze mi pomogło. Cieszę się i polecam szkołę prawa w Skawinie.

Dodano: 19.10.2018 22:14 | zeroo13

Instruktorzy jazdy z powołania. Takich ze świecą szukać. Polecam, bo jest to naprawdę sprawdzona i profesjonalnie działająca szkoła jazdy w Skawinie. Opinia w samych superlatywach.

Dodano: 12.10.2018 13:13 | Hunka

Atmosfera bezstresowa. Jak komuś zależy właśnie na takiej, to z powodzeniem można się tu zapisać. Są skuteczni, więc naprawdę warto.

Dodano: 09.10.2018 19:54 | Bączeak

Zdałem prawo jazdy w Krakowie i jestem happy. To szkoła, w której czułem się wspaniale. Zero stresu, a na tym mi właśnie najbardziej zależało. Polecam.

Dodano: 09.10.2018 17:57 | Sabeél

To szkoła jazdy z renomą. Mają dobre opinie, do których dołączam swoją, zwłaszcza za zaangażowanie w naukę.

Dodano: 03.09.2018 12:15 | Miraq27

Świetna kadra instruktorów. Żadnych problemów, o których się słyszy niejednokrotnie, jeśli chodzi o ośrodki szkoleniowe kierowców. Polecam z własnego doświadczenia.

Statystyki:

Liczba firm: 1122 Liczba opinii: 37000

Ostatnio dodane firmy:

 

Ostatnio dodane opinie:

sunnyside dodał opinię o Lek. Artur Kućma 22.01.2020 | 14:06

Mąż miał wszywany esperal i radzimy sobie o wiele lepiej po konsultacjach. Lekarz z sercem do...

Hunka dodał opinię o Grupa Mennica Polskie sp.z o.o 22.01.2020 | 12:57

Certyfikat jakości, profesjonalna oferta, duży wybór różnych monet – oferta na bardzo wysokim...

 
 
X Zamknij
Pamiętaj, Twoje dane są u nas bezpieczne !!! Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies. Ta strona wykorzystuje pliki cookies w celach statystycznych, reklamowych, a przede wszystkim, aby ułatwić korzystanie z serwisu. Więcej o plikach cookies oraz naszej polityce prywatności tutaj.